Jumping Antwerpen 2017

Jumping Antwerpen 2017

Praktisch

Wanneer?
19 april 2017 - 22 april 2017
Hele dag


Omschrijving:

Nieuw, innovatie staat dit jaar centraal bij Jumping Antwerpen. We hebben niet alleen gekozen voor een nieuwe locatie maar tevens voor een volledig nieuw format. Van 19 tot 22 april 2017 mogen wij u weder met trots verwelkomen op de oevers van de Schelde aan de Sloepenweg, met zicht op niet alleen het water maar tevens ook op het vernieuwde Havenhuis.

De site wordt omgetoverd tot een spectaculaire sportarena waar naar goede gewoonte ’s werelds beste ruiters en paarden opnieuw zullen strijden om de felbegeerde winst in de 5* Grote Prijs van Jumping Antwerpen. Wij blijven uiteraard niet enkel trouw aan ons 5* publiek maar hebben ook heel wat voorzien op 2* en 1* niveau.

2017 belooft meer dan ooit een uniek jaar te worden waarbij wij niet alleen de nieuwe locatie, maar tevens een nieuw format verwelkomen. Het zal op ons event zijn dat JumpingClash Challenge zijn intrede maakt op het 5* niveau in de gehele wereld.

Daarnaast willen we in ons aanbod een grotere variëteit brengen zowel op programma, als op de culinaire, nightlife en networking aangelegenheden.

Onze nieuwe site laat ons toe onze tribunecapaciteit te vergroten en tevens ook te overdekken zodat wij iedereen kunnen beschermen van de aprilse grillen alsook wat schaduw kunnen brengen bij volle zon.

Volg ons op Facebook, waar wij in de komende weken zullen communiceren over wat je mag verwachten tijdens deze uniek 4 dagen.

Wij hopen jullie allemaal te mogen ontvangen. Aarzel niet om nu reeds je tickets te kopen.

Locatie:

Jumping Anwerpen
Sloepenweg
2000 Antwerpen
Antwerpen
België

Terug naar Overzicht