Knokke Hippique

Knokke Hippique

Praktisch

Wanneer?
30 juni 2016 - 03 juli 2016
Hele dag


Omschrijving:

Knokke had bijna alles, nu heeft het ook alles dankzij Knokke Hippique; een vijfsterren jumping voor ’s werelds beste ruiters. Vijf sterren is het hoogst haalbare sportieve niveau in de jumping. Die status krijg je niet zomaar, die moet je verdienen. Door exclusieve faciliteiten en accommodatie aan te bieden en daar staat Knokke Hippique voor, enig in zijn soort en nog niet geëvenaard.

De première van vorig jaar kende meteen een topaffiche met de Olympisch kampioen, Wereldkampioen en Europees kampioen. Zij sprongen voor hoge prijzenpotten, enkele winnaars reden zelfs naar huis met een Porsche Targa en Porsche Macan. Het zal dit jaar niet anders zijn. Van 30 juni tot en met 3 juli verzamelt de wereldtop opnieuw in Knokke. Wie eens wil kennis maken met de springsport, kan in Knokke meteen de wereldtop aan het werk zien.

Knokke Hippique is evenwel meer dan sport alleen. Rond de springpistes wordt een pop-up mall geïntegreerd met mode en lifestyle, bars en restaurants. Knokke Hippique is in de eerste plaats een promotie voor de sport. Daarom is de toegang gratis en is het toegankelijk voor iedereen. Rondkuieren langs de shops, vanop een terrasje een internationale proef meepikken van wereldsterren, het kan allemaal in Knokke Hippique. En als de laatste paarden onder kunstlicht hun laatste sprongen hebben afgewerkt, barst het feest pas echt los met life optredens en DJ acts. Die sportbeleving maakt Knokke Hippique uniek.

Knokke Hippique is er van 30 juni tot en met 24 juli. Het eerste weekend staat in het teken van de absolute vijfsterren topsportcompetitie. De daaropvolgende weken is er het Summer Circuit, waarbij Knokke de uitvalsbasis is van talrijke internationale sterren die van Knokke Hippique hun tijdelijke verblijfplaats maken. Ruiters en amazones uit het Amerikaanse en Aziatische continent verkiezen Knokke vanwege de gezellige beleving van het event en de talrijke troeven van de badstad. Want Knokke Hippique is veel meer dan sport alleen. Laat je eens onderdompelen en kom het zelf beleven….

Locatie:

Knokke Hippique
Westkapellestraat
8300 Knokke-heist
West-Vlaanderen
België

Terug naar Overzicht